logo

Vsak dober projekt ima svojo zgodbo in to je naša.

Preden je Jeej! dobil svoje ime, obliko in poslanstvo, je bil zgolj želja posameznikov, ki so si prizadevali začiniti ta svet, narediti nekaj novega, dobrega, okolju in ljudem prijaznega. Ekipa, ki stoji za Jeej! pa se je, verjeli ali ne, oblikovala po popolnem naključju. No, če naključja seveda obstajajo ...

Pri opisu naših začetkov, bi nekdo mislil, da gre za kakšen neslani vic, saj smo se programer, oblikovalec in ekonomist spravili kuhat, da bi preverili, če naše pohodniške ideje držijo. Pa veste, kdo je kuhal? Programer!

Glavna sestavina naše kuharije je programer Klemen, ki mu je kuhanje tako zadišalo, da je z veseljem zamenjal ničle in enke za korenček in peteršilj. Vrhunski strateg se je prelevil v kuharskega vajenca, ki je svojo strast dovršil v projektu Jeej!

Vse lepo in prav, vendar ni bilo tako lahko. Imeli smo vse; vizijo, zagon, a malo manj krompirja s podobno mislečimi podporniki. Ti so odhajali, ko so stvari postajale težje. Danes vemo, da je tako bilo prav in da smo ostali tisti, ki smo pripravljeni na vse.

Klemen se je vselej zavedal, da njegova strast do kuhanja še ne pomeni uspeha. Za uspeh je potrebnih več sestavin, ki se med seboj optimalno prepletajo, in nato še prava mera pravih začimb.

Naša druga zelo pomembna sestavina je oblika našega projekta. Kreativni del, grafična oblika alias. kreativni duh Dejan, ki sicer res nima pojma o kuhanju, vendar je profesionalni jedec. In kritik! Zahvaljujoč Dejanu bo naš projekt vedno igriv, nikoli dolgočasen in jedi bodo vselej morale biti popolne.

Tretja, vendar ključna sestavina je najboljši kuhar vseh časov, čarodej Rok (the magic hand), ki je kot strela z jasnega priletel naravnost v naš lonec in nas v trenutku popolnoma prevzel. Rok že sicer ima svoj gostinski projekt, ki ga uspešno uresničuje, vendar je začutil Jeej! in vse, kar Jeej! predstavlja, zato ni imel druge izbire kot sodelovati.

To smo mi. Veselimo se novih sestavin in podobno mislečih, ki verjamejo v prave stvari. In Jeej! je prav to - prava stvar. Stojimo za zdravim, trajnostnim in okolju prijaznim življenjem. In vi ste naš navdih in naše najboljše začimbe ...

Klemen Lukman

Klemen Lukman

Iz zgodbe poznan kot programer.

Rad potujem, športam, kaj dobrega pojem, se družim in ... blah blah, ... isto kot vsi ;) To te ne naredi nič posebnega. V resnici rad počnem vse našteto, še najbolj pa sem vesel, da lahko v življenju počnem stvari, ki me veselijo. Jeej! je zbirnik vseh mojih filozofij in načinov delovanja - trajnostni pogled na svet in tak isti način življenja, načelonost, odkritosrčnost in prijaznost. Brez natančnosti in točnosti ne gre. Ampak to sem jaz. Podoben tebi, a vseeno tako zelo drugačen. In malo mene je tudi v Jeej! ;)

Dejan Damiš

Dejan Damiš

Kreativni duh. Casper. Je, pa ga ni;)

Prava mera zabave, strokovnosti in nekaj malega resnosti je recept za dolgo in zdravo življenje. Trudim se živeti po teh načelih in seveda k temu dodajam še nekaj gibanja, ki poskrbi, da sem čim bližje jeej vrednotam. Z bežnim ciljem na obzorju venomer uživam na poti, kamorkoli že ta vodi... Verjamem, da sem z Jeej našel zanimiv nabor ljudi, v katere verjamem, da lahko s skupno energijo ustvarimo zanimivo zgodbo.

Rok Zebec

Rok Zebec

Mojster. Chef.

Na poti do ciljev mimo okvirjev, pa vendar še toliko ob robu, da je »pravilno«, sem tam, kjer ustvarim svojo perfekcijo. Zaljubljen v šport, ustvarjanje novih okusov in kulinaričnih podvigov. Zdrav in razgiban način življenja, ki ga živim, me povezujeta z Jeej! in z ljudmi, ki skupaj kreiramo zanimivo zgodbo. Strasten, iskren, lojalen, družinski, prijatelji pravijo deloholik. Zabava mi ni tuja, rad jo povezujem s tem, kar počnem in ob tem uživam. Zato pa Jeej! in se fajn imej.

Aljoša Huber

Aljoša Huber

Analiza, ideje in marketing.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris sollicitudin, ipsum quis fermentum semper, neque risus maximus est, nec accumsan lorem ex nec felis. Nulla quis mollis nisi, at semper nulla.

Praesent ullamcorper eleifend quam, non pulvinar felis rhoncus id. Vivamus in laoreet elit. Ut sit amet laoreet quam.

Ti ljudje smo ustvarili te produkte. Smo te prepričali? Poskusi ...

Kdo ne bo lačen?

Prevzem

Plačilo

    • Popust:
    • DDV:
    • Skupaj za plačilo (z DDV):

    Prevzem: Po oddanem naročilu