logo

Kaj je v mojem
Jeej! kozarčku?

Na zgornji strani kozarčka se zraven QR kode nahaja LOT številka (npr. 01010002/1). LOT številka je edinstvena številka serije hrane preko katere lahko preverite dobavitelje, ki so prispevali živila za ta izdelek. S klikom na spodnje produkte prav tako pridete do zemljevida dobvaviteljev za posamezno jed.

* Živila, ki niso na voljo pri naših lokalnih dobaviteljih so bila nabavljena pri drugih dobaviteljih a še zmeraj v največji možni meri lokalnega ali slovenskega izvora.

Zakaj kupovati lokalno?

Zakaj kupovati lokalno?

Lokalna oskrba s hrano in izdelki je izjemnega pomena za varovanje podnebja in okolja, pridelovanje pridelkov in hrane najvišje kakovosti ter ekonomsko izboljšanje stanja pridelovalcev naše hrane in lokalnega gospodarstva nasploh.

S krajšimi transportnimi potmi zmanjšujemo izpuste toplogrednih plinov in nevarnih delcev v ozračje ter zmanjšujemo hrupno in svetlobno onesnaževanje okolja.

S kupovanjem lokalnih pridelkov in izdelkov omogočamo tudi, da lokalni pridelovalci hrane gojijo čim bolj kakovostne pridelke in pozitivno vplivamo na lokalno gospodarstvo s podpiranjem lokalnih dobavnih verig in več lokalne porabe denarja.

Smo te prepričali? Poskusi ...

Kdo ne bo lačen?

Prevzem

Plačilo

    • Popust:
    • DDV:
    • Skupaj za plačilo (z DDV):

    Prevzem: Po oddanem naročilu